Una casa amb història

Una casa amb història, situada a la petita localitat de Sant Vicenç de Torelló, Torre Novelles o Can Passerells és una masia de caràcter senyorial que opera com a allotjament rural i casa de colònies de caràcter senyorial. Els seus orígens se situen l’any 1950 i, les parts més antigues són de l’any 1900. L’any 2021 s’hi va realitzar una rehabilitació integral i es va adequar l’antiga casa que es trobava en un estat de decadència, convertint-la en allotjament rural i casa de colònies.

​Al voltant de la casa hi ha l’antic jardí, en un extrem del qual hi ha la piscina. Des de la mateixa finca, podràs realitzar excursions a cavall, visites culturals, excursions a peu pels paratges de Bellmunt i la Serra de Milany i Puigsacalm. També molt a prop hi ha rutes amb btt a Cabrera. Et recomanem fer una passejada per les fires i mercats dels pobles de la rodalia, en especial el mercat de la ciutat de Vic, i les rutes gastronòmiques

“La reforma s’ha basat sempre a realitzar una rehabilitació poc agressiva i molt conservadora, per tal de fer lluir els elements que havien patit un estat de decadència. Al mateix temps, dia rere dia intentem millorar l’ecosistema en el qual vivim per tal de fer-lo més equilibrat i variat”

Les nostres instal·lacions

On ens pots trobar?

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
En què et podem ajudar?