Activitats

EXCURSIÓ

Al poble de Sant Vicenç de Torelló

En aquest preciós poble podràs gaudir de la seva màgia i l’amabilitat de la seva gent, i al mateix temps, podràs observar la seva història al llarg dels anys, un bon exemple és l’església Romànica.

També podràs adelitar-te de la seva gastronomia i del mercat dels diumenges al matí.

14 min.

EXCURSIÓ

Visita la Colònia de Borgonyà

La colònia està formada per l’església, la fàbrica, un economat, un casino, escoles pels dos sexes, cooperativa, germandat d’assistència, teatre, cinema, camp d’esports, fonda, barberia, baixador de tren, oficina de correus, cementiri i, des dels anys vint, escola bressol, metge i farmàcia.

Els habitatges estan diferenciats depenent de la jerarquia.

7 min.

EXCURSIÓ

Castell de Torelló

És un edifici declarat bé cultural d’interès nacional.

L’antic Castell de Torelló, era el centre jurisdiccional de tota la vall, i va donar nom a les tres principals poblacions del seu antic terme: Torelló o Sant Feliu de Torelló, Sant Pere de Torelló i Sant Vicenç de Torelló. Saderra també va pertànyer originàriament al seu terme, però se’n va separar molt aviat, al segle XI.

11 min.

EXCURSIÓ

A cavall a l’Hípica Maver

A la finca de Can Passerells tenim la sort de poder disposar com a veïns de les instal·lacions d’hípic Maver. A les instal·lacions de l’hípica podràs realitzar excursions a cavall o poni pels voltants del poble i en uns paratges majestuosos. L’hípica compta amb servei de pupil·latge per si fos necessari.

4 min.

EXCURSIÓ

Plantació de Nogueres

Fa sis anys que a la finca de Can Passerells vàrem començar la plantació de Noguers per tal de poder subministrar nous de bona qualitat a tota la Vall de Gés.

Tenim una explotació d’una hectàrea que podeu visitar i que els propietaris de la finca ús ensenyaran el procés de la Nou. (Des de l’inici amb la plantació de l’arbre fins a la recollida del fruit). *També organitzem cursos del procés de fabricació de la Ratafia, una beguda que es desenvolupa amb Nous tendres.

5 min.

EXCURSIÓ

Santuari de Bellmunt Serra de Milany i Puigsacalm

Si t’agraden les excursions, el trailrunning o les rutes amb BTT podràs gaudir d’unes rutes i paratges immillorables. Cal remarcar el caràcter essencialment humit d’aquest territori, que permet el desenvolupament dels boscos de caducifolis propis de les terres centreeuropees. La flora (micològica, biològica i liquenològica), juntament amb el mostrari de fauna forestal centreeuropea i algunes espècies d’invertebrats, fan que aquest espai sigui molt valuós.

20 min.

EXCURSIÓ

La Fageda de la Grevolosa

La fageda de la Grevolosa és un dels boscos més espectaculars de Catalunya, amb arbres monumentals de més de 300 anys de vida i un diàmetre de més d’1 metre arribant a sobrepassar alguns d’ells els 40 metres de llargada. També s’hi troba una gran diversitat natural, tant de flora com de fauna. A causa de la seva bellesa i interès biològic, aquesta fageda està inclosa a l’espai EIN Serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.

15 min.

EXCURSIÓ

A la ciutat de Vic

Vic és la capital de la comarca d’Osona, al nord-est de Catalunya. És una de les capitals de comarca de la Catalunya interior. La seva població és de 46.214 habitants (2020).

En ella podràs gaudir de la seva història, els mercats les botigues i també de la seva gastronomia. És coneguda pel mercat medieval.

24 min.

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
En què et podem ajudar?