Condicions d'Ús

Aquest lloc web és propietat de Can Passerells i es reserva tots els drets de permetre l’accés als usuaris d’aquest. Els materials informatius en ell continguts, podran ser modificats, ampliats, reduïts, actualitzats o eliminats sense notificació prèvia.

 

LIMITACIONS D’ÚS

L’usuari que utilitzi aquest lloc web, el fa pel seu propi compte i risc. Can Passerells, els seus socis, col·laboradors, no es responsabilitzen dels errors o omissions pels quals poguessin emmalaltir els continguts d’aquest lloc web o altres continguts als quals es pugui accedir a través d’aquest, ni per qualsevol actuació executada sobre la base de la informació que en ell es facilita.
Can Passerells, no respon pels danys i perjudicis que es poguessin derivar d’interrupcions, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic motivades per causes alienes a Can Passerells, de retards o bloquejos en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Can Passerells.


DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els elements integrants d’aquesta website són merament informatius i propietat de Can Passerells, o en determinats casos posseeix els drets de reproducció, estant aquests subjectes a la legislació de protecció de drets de la propietat intel·lectual i industrial que l’usuari ha de respectar. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en la pàgina web de Can Passerells, estan protegits per llei.
L’usuari reconeix que els drets de la propietat intel·lectual sobre aquesta pàgina web, el seu disseny gràfic i codis, són titularitat de Can Passerells, tret que en la mateixa s’indiqui titularitat diferent. La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades de tals obres, excepte per a ús personal i privat, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual de Can Passerells, o del titular d’aquests. Aquests actes d’explotació només podran ser realitzats mitjançant autorització expressa de Can Passerells i sempre que es faci referència explícita a la titularitat de Can Passerells dels indicats drets de propietat intel·lectual.

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
En què et podem ajudar?