Política de Cancel·lació

Aquest lloc web és propietat de Can Passerells i es reserva tots els drets de permetre l’accés als usuaris d’aquest. Els materials informatius en ell continguts, podran ser modificats, ampliats, reduïts, actualitzats o eliminats sense notificació prèvia.

 

REGULACIÓ JURÍDICA APLICABLE I ORGANITZACIÓ

Les parts que realitzen el procés del lloguer d’habitacions a Can Passerells, se sotmeten expressament a la jurisdicció dels tribunals de la ciutat corresponent al domicili social de l’organitzador, per a resoldre totes les diferències. L’organització és Can Passerells, allotjament rural o casa de colònies, amb domicili en el Carrer Mas Torre Novelles, 08571, Vic, Barcelona.

 

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS PERSONALS DE CAN PASSERELLS

El present document estableix les condicions generals d’ús dels serveis prestats mitjançant la pàgina web canpasserells.com. L’empresa es reserva el dret a modificar i actualitzar periòdicament les condicions, sense l’obligació de comunicar-lo prèviament als usuaris.

Les presents condicions d’ús no exclouen la possibilitat que determinats serveis prestats a través de la pàgina web canpasserells.com, per les seves característiques particulars, siguin sotmesos a les seves pròpies condicions específiques d’ús.

Els usuaris que contracten els serveis a través de la pàgina web canpasserells.com manifesten ser majors d’edat (divuit anys). En cas de dubte, contacta amb nosaltres a través del servei d’atenció al client canpasserells@gmail.com.

POLÍTICA DE PAGAMENT

Tots els pagaments corresponents a l’import de l’estada seran efectuats mitjançant la passarel·la de stripe de pagament en línia habilitada per la part ocupadora en la pàgina web de canpasserells.com. La passarel·la generarà de manera automàtica un import de despeses de gestió que en tots els casos serà a càrrec del client.
Alguns dels serveis i/o excursions mostrats i oferts per l’organitzador a través dels seus canals de venda es podran pagar en efectiu durant l’estada, sempre que l’indiqui.

Si el client/a no pot efectuar els pagaments pel canal de pagament, serà necessari que contacti amb Atenció al Client per a buscar formes alternatives per a efectuar el pagament. Podrà posar-se en contacte amb l’equip a través del mail: canpasserells@gmail.com o utilitzant el Whatsapp o la trucada al telèfon +34 616 51 97 71 d’Atenció al Client.

En cas d’efectuar algun pagament erroni, també caldrà posar-se en contacte amb Atenció al Client a través del mail: canpasserells@gmail.com o utilitzant el Whatsapp o la trucada al telèfon +34 616 51 97 71 d’Atenció al Client. En cas de no haver efectuat el pagament durant el termini de pagament indicat per l’organització, aquesta no garanteix la reserva. En cas de no poder fer el pagament en el termini establert per raons justificables del participant pot dirigir-se a l’organització a través del Whatsapp d’Atenció al Client +34 616 51 97 71 i/o a través del nostre correu electrònic: canpasserells@gmail.com. S’aconsella que s’efectuï la reserva/segur com més aviat millor, ja que la casa té un aforament limitat.

 

ASSEGURANCES I CANCEL·LACIONS

A l’hora d’efectuar la reserva, Can Passerells es reserva el dret a demanar una paga i senyal del 20% total, per tal de confirmar la reserva de l’habitació, aquesta serà retornada (excloent-hi el 2% de les despeses de gestió) sempre que la reserva es cancel·li amb un mínim de dues setmanes d’antelació, en cas que la reserva es cancel·li amb menys de dues setmanes d’antelació, la casa no retornarà els diners ingressats en la confirmació de la reserva.

Per tant, s’aconsella fer totes les reserves amb un mes d’antelació (en cas de voler reservar la casa sencera, es precisaran dos mesos), podent cancel·lar la reserva de manera gratuïta (excloent-hi el 2% de les despeses de gestió) fins dues setmanes abans de l’estada.

Obrir xat
💬 Necessites ajuda?
Hola 👋
En què et podem ajudar?